Z og MatchZ & MATCH

Om os

I forlængelse af mange års succes med vores butik i Hellerup, med mere end 250.000 kundeekspeditioner siden 1983, er det nu også muligt at købe produkterne via vores webshop. Vi har oplevet at rigtig mange kunder er kommer langvejs fra og at flere kunder har efterlyst muligheden for at købe vores sortiment online. Nu kan du sidde hjemme og betille netop det du ønsker, uden at bruge timer på transport eller vente på at det bliver din tur. Det er også muligt at købe varerne her på webshoppen og afhente dem i vores butik, hvis du ønsker råd og vejledning omkring dit køb eller blot ønsker at spare fragten. Alle er velkommen i vores butik på Bernstoffsvej. Finder du ikke det som du søger, er du velkommen til at kontakte os på mail og vi vil undersøge om det du efterspørger, er noget vi kan skaffe.

Vores fokus er rettet mod populære produkter inden for ski og tennis sporten. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og vores mål er at give dig den bedste support og vejledning her på webshoppen.

Det kan være svært at gennemskue forskellen på de forskellige ski og tennisprodukter.  Derfor har vi her, gjort meget ud af at give dig overskuelig information om produkterne, således at du kan guide dig frem til den helt rigtige ski, skistøvle og tennisketcher, som passer lige netop til dig og dit formål. Vi vil bestræber os på at give dig den samme service på webshoppen, som du får i butikken, selv smilet har vi med os hele tiden :-)

Fortvivl ikke. Ring eller skriv endelig hvis du støder på spørgsmål undervejs. Hold øje med os, da vi løbende vil tilføje flere og flere produkter, så du har mere at vælge imellem når du handler hos os. Er der produkter du godt kunne tænke dig at købe hos os, men du ikke finder, tager vi meget gerne imod forslag. Under "kontakt" kan du sende os en mail om dine ønsker.

 

Sæt dig tilrette - og happy shopping.

 

Mange venlige hilsener

Dit Z & Match Team

For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du vores cookiepolitk
x