Z og MatchZ & MATCH

- siden 1983

Babolat Pure Drive 2021

Babolat Pure Drive 2021 tennisketcher.

Babolat Pure Drive er den ideelle sammensætning af præcision, power, spin og fart. Ketcheren er med kombinationen af de nyeste teknologier og sit lækre mørkeblå design en helt unik ketcher. Den er med HTR System mere stabil og tilføjer mere energi til bolden, da det styrker slagfeltet. SWX Pure Feel er en indbygget vibrationsdæmper som også giver ekstra føling med bolden og med sit åbne FSI Power strengemønster får man både spin og power.

Det er den mest brugte tennisketcher blandt verdenseliten og en af de mest solgte ketchere. Topspillere som, blandt andre, spiller med ketcheren:

Garbine Muguruza, Fabio Fognini, Karolina Pliskova og Holger Rune.

Yderligere Information

Varenummer PD2021
Mærke Babolat
Spillertype Turnering/Allround
Hovedstørrelse (SqIn.) 100
Ketchervægt (Gr.) 300
Materiale Graphite
Strenge Uden strenge
Anbefalet streng Babolat Addiction
Strengmønster 16 x 19
Længde 27 in.

Lagerstatus: På lager

Z & Match Pris: 1.498,00 kr

* Skal udfyldes

Fri fragt på alle ordrer over 600 kr.


Ring til os på 39 62 13 14 hvis du har spørgsmål til produktet.


Du kan returnere dit køb og få pengene tilbage indenfor 14 dage.

Beskrivelse

Detaljer
Babolat Pure Drive 2021 tennisketcher. Babolat Pure Drive er den ideelle sammensætning af præcision, power, spin og fart. Ketcheren er med kombinationen af de nyeste teknologier og sit lækre mørkeblå design en helt unik ketcher. Den er med HTR System mere stabil og tilføjer mere energi til bolden, da det styrker slagfeltet. SWX Pure Feel er en indbygget vibrationsdæmper som også giver ekstra føling med bolden og med sit åbne FSI Power strengemønster får man både spin og power. Det er den mest brugte tennisketcher blandt verdenseliten og en af de mest solgte ketchere. Topspillere som, blandt andre, spiller med ketcheren: Garbine Muguruza, Fabio Fognini, Karolina Pliskova og Holger Rune.
For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du vores cookiepolitk
x