Z og MatchZ & MATCH

- siden 1983

Babolat Pure Aero RAFA. Den nyeste limited edition model af den legendariske top-ketcher.

Babolat Pure Aero RAFA tennisketcher.

“The Spin Machine” - topketcher fra Babolat med ekstrem spin-effekt som bliver brugt af verdensstjernen Rafael Nadal og danske Caroline Wozniacki.

Pure Aero er en af de mest populære ketchere på markedet og har været blandt de tre bedst sælgende ketchere de seneste 10 år - og med god grund! Pure Aero kombinerer et enormt spinpotentiale med power. Ketcheren er designet med den såkaldte FSI Spin teknologi, der er et mere åbent strengmønster samt specielle huller til strengene, der giver dem mere plads til at bevæge sig og genererer mere spin. Dertil er ketcheren udstyret med AEROMODULAR teknologien, som ved hjælp af et aerodynamisk design giver hurtigere sving og dermed genererer mere power i slagene. Pure Aero har også Babolats populære Cortex stødabsorbering, der giver bedre føling med ketcheren og bolden og reducerer belastningen af armen. Ketcheren har en hovedstørrelse på 100 square inches (svarende til 645 cm2) og en vægt på 300 gram. Pure Aero ketcheren er velegnet til den aggressive baseline spiller, der slår hårde grundslag med meget topspin og søger en spillestil som Rafael Nadal.

Yderligere Information

Varenummer baparafa
Mærke Babolat
Spillertype Turnering/Allround
Hovedstørrelse (SqIn.) 100
Ketchervægt (Gr.) 300
Materiale Graphite
Strenge Med strenge
Anbefalet streng Babolat RPM Blast
Strengmønster 16 x 19
Længde 27 in.

Lagerstatus: På lager

Z & Match Pris: 1.950,00 kr

* Skal udfyldes

Fri fragt på alle ordrer over 600 kr.


Ring til os på 39 62 13 14 hvis du har spørgsmål til produktet.


Du kan returnere dit køb og få pengene tilbage indenfor 14 dage.

Beskrivelse

Detaljer
Babolat Pure Aero RAFA tennisketcher. “The Spin Machine” - topketcher fra Babolat med ekstrem spin-effekt som bliver brugt af verdensstjernen Rafael Nadal og danske Caroline Wozniacki. Pure Aero er en af de mest populære ketchere på markedet og har været blandt de tre bedst sælgende ketchere de seneste 10 år - og med god grund! Pure Aero kombinerer et enormt spinpotentiale med power. Ketcheren er designet med den såkaldte FSI Spin teknologi, der er et mere åbent strengmønster samt specielle huller til strengene, der giver dem mere plads til at bevæge sig og genererer mere spin. Dertil er ketcheren udstyret med AEROMODULAR teknologien, som ved hjælp af et aerodynamisk design giver hurtigere sving og dermed genererer mere power i slagene. Pure Aero har også Babolats populære Cortex stødabsorbering, der giver bedre føling med ketcheren og bolden og reducerer belastningen af armen. Ketcheren har en hovedstørrelse på 100 square inches (svarende til 645 cm2) og en vægt på 300 gram. Pure Aero ketcheren er velegnet til den aggressive baseline spiller, der slår hårde grundslag med meget topspin og søger en spillestil som Rafael Nadal.
For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du vores cookiepolitk
x